Energimærke

En energimærkning vurderer bygningens energimæssige ydeevne. Ved en energimærkning vurderer vi ejendommens el-, gas-, olie- og fjernvarmeforbrug. Herunder indgår også elforbrug til drift af pumper, fx varmepumper, vandvarmere, cirkulationspumper og lignende, samt belysning indgår i energiregnskabet, mens strøm til husholdningsapparater, fjernsyn, computere ikke indgår i energiregnskabet.

Energimærkningen omfatter en beregning af ejendommens forbrug og energimæssige tilstand, og giver et overblik over, hvordan energiforbruget i ejendommen kan reduceres og hvorledes effektiviteten indenfor anvendelse af energi kan øges. Yderligere kan energimærkningen indeholde forslag til besparelser på vandforbruget.

Energimærkningen er lovpligtig for både nye og eksisterende ejendomme, og det er dig som sælger, der har pligt til at bestille og få foretaget energimærkningen.

Prisen for en energimærkning er reguleret af Erhvervs- og Byggestyrelsen. Skal I også have udarbejdet en tilstandsrapport, ydes i den forbindelse en rabat.


Kontakt os på nedenstående kontaktoplysninger for et uforpligtende tilbud.

Direkte: 76 260 260

Knud C. Sandager mobil: 2019 9090
Torben V. Sandager mobil: 2234 6696

Email: sandager@sandager.nu

Godkendt til Energimærkning og Blowerdoor Test


Opret din webside eller netbutik med Mozello.

Hurtigt, nemt, og uden programmering.

Anmeld misbrug Mere information